Tagstensprofil ståltag

På den valgte tagtype kan du vælge mellem disse 2 typer snefang:

  • Kulo Tasa
  • Dansk Snefang

Kulo Snefang

Dette er en ny type snefang, som både kan limes og skrues på taget. “Snefangs-koppen” er lavet af klar polycarbonat, som er UV-bestandig, og bliver ikke “skør” i kulde. Kulo snefanget er idéelt til “Gør Det Selv” manden, da montagen er ganske enkelt.

Kulo Montagevejledning – Bølgeplader

Dansk snefang

Dette snefang består af konsoller der monteres på taget. En skinne monteres på konsollerne, og mellemtapper der monteres på skinnen. Dette system leveres som varmgalvaniseret jern, men kan mod merpris leveres i alle RAL-farver.

Dansk snefang montagevejledning – Bølgeplader


Dansk Snefang for stålpladetag eller fladt tag:

Konsollet for stålpladetag har en flad sål med svagt opbuk. Soklen på konsollet er også bukket på 2 sider for optimal styrke. Montageafstand: ca 80 cm C/C.

Stålpladetaget forbores med Ø6 mm bor, tætnes med tagfugemasse og gummipakninger. Konsollet monteres med 2 stk franske skruer øverst på konsollet.

Skinnerne monteres på konsollerne og istappene/mellemtappene monteres efter behov eller profilerne på taget.
 

 

 

 

 

Kulo Snefang, polycarbonat

Kulo Tasa:

Kulo Tasa monteres på samme måde som Kulo Sadel. Den dog flad i bunden, og kan anvendes til flere forskellige tagtyper end Kulo Sadel.

Sådan ser Kulo snefanget ud efter 2,5 år. Det er umuligt at undgå alger.

Kulo Tasa er her monteret på ståltag.

Kulo Tasa er monteret på et tagstens profil stål tag. Snefanget er tydeligt heroppe, men fra jordhøjde er det næsten usynligt.

Dette er det helt nye snefang. Beregnet til limning eller påskruening. Ideelt til montering i bølgedal.